THETIS 7003 PUSH BUTTON PANEL

567.07 

Available on backorder

Description

Art. 0303590

IP67 waterproof pushbutton panel with 3 commands (acc.-up-down) with integrated meter counter on LCD display. Compatible with any type of winch, gangways and davits. Equipped with a soft and anatomical rubber grip for better grip. Chain speed/mooring length indicator in meters or feet. Menu in six languages. Rechargeable battery. USB cable and charger included. 12/24 power supply.
Dimensions 154 x 59 x 38 mm

Art. 0303590

Paneli me butona i papërshkueshëm nga uji IP67 me 3 komanda (acc.-lart-poshtë) me njehsor të integruar në ekran LCD. E përputhshme me çdo lloj çikriku, gangways dhe davits. E pajisur me një dorezë të butë dhe anatomike gome për kapje më të mirë. Treguesi i shpejtësisë së zinxhirit/gjatësisë së ankorimit në metra ose këmbë. Menu në gjashtë gjuhë. Bateri e ringarkueshme. Kabllo USB dhe karikues i përfshirë. Furnizimi me energji elektrike 12/24.
Përmasat 154 x 59 x 38 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “THETIS 7003 PUSH BUTTON PANEL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *