THERMIC BOTTLE COASTAL

34.99 

Available on backorder

Category:

Description

28600

600ml thermal bottle, made of stainless steel, suitable for keeping hot or cold drinks
With a screw cap it ensures 100% that the water does not spill.
Nautical design perfect to combine with the rest of the collection of melamine plates and synthetic glassware

PERKTHIMI

28600

Shishe termike 600 ml, prej çeliku inox, e përshtatshme për mbajtjen e pijeve të nxehta ose të ftohta
Me një kapak vidhash siguron 100% që uji të mos derdhet.
Dizajn detar perfekt për t’u kombinuar me pjesën tjetër të koleksionit të pllakave melamine dhe qelqeve sintetike

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “THERMIC BOTTLE COASTAL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *