T&D GEAR OIL 80W-90

31.60 

Available on backorder

Description

 2316241

Descrizione:

Olio lubrificante progettato per la maggior efficienza della trasmissione e massima protezione degli ingranaggi che richiedano una tecnologia di lubrificazione avanzata. Resistenza elevatissima alle condizioni d’impiego più esasperate. Contiene la Formula: BARDAHL POLAR PLUS. Specifiche SAE 80W-90 (API GL4 GL5 MT1 / ZF TE-ML 05A,07A,12E,16B,17B,19B-21°

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

2316241

PAKETA SHIHE 1 LT 24 cope.

Përshkrimi:

Vaj lubrifikues i projektuar për rritjen e efikasitetit të transmisionit dhe mbrojtje maksimale të marsheve që kërkon teknologji të avancuar të lubrifikimit. Rezistencë shumë e lartë ndaj kushteve më ekstreme të përdorimit. Përmban Formulën: BARDAHL POLAR PLUS. Specifikimet SAE 80W-90 (API GL4 GL5 MT1 / ZF TE-ML 05A, 07A, 12E, 16B, 17B, 19B-21 °
Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “T&D GEAR OIL 80W-90”

Your email address will not be published. Required fields are marked *