TABLECLOTH CLIPS WINDPROOF, 4 PC

34.99 

Description

21000

Hold down your tablecloth with this practical set of anchor-shaped clips for the tablecloth and stop it blowing away in the wind.

The set of 4 clips x 6 sets are made of stainless steel. They have been designed to adapt to all kinds of tables.

Perkthimi

Mbajeni mbulesën tuaj të tavolinës me këtë set praktik të kapëseve në formë spirancë për mbulesën e tavolinës dhe ndaloni që të fryhet larg nga era.

Seti prej 4 kapëse x 6 sete, është bërë prej çeliku inox. Ato janë krijuar për tu përshtatur në të gjitha llojet e tavolinave.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TABLECLOTH CLIPS WINDPROOF, 4 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *