SUPPORTO TELESCOPICO MM.380/800

312.55 

Available on backorder

Description

6363320

Descrizione:

Supporto sedile o tavolo in lega leggera anodizzata, telescopico e girevole. II tubo scorre fino a raggiungere la misura minima in altezza, a scomparsa nel gavone sottostante.

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

6363320

MBËSHTETESE PER TELESKOP MM.380 / 800

PërshkrimI:

Mbështetje e sediljes ose tavolinës me aliazh të lehtë të anodizuar, teleskopik dhe rrotullues. Tubi rrëshqet derisa të arrijë matjen e lartësisë minimale, duke u zhdukur në dollapin poshtë.
Njësia matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SUPPORTO TELESCOPICO MM.380/800”

Your email address will not be published. Required fields are marked *