STROZZASCOTTE ‘K’

37.48 

Available on backorder

Description

 7870100

Descrizione

Strozzascotte in kevlar e zytal per una maggiore leggerezza e resistenza. Per scotta Ø mm.10. Interasse fori mm.30

Përshkrim

Kapëse në kevlar dhe zytal për lehtësi dhe forcë më të madhe. Për fletën Ø mm.10. Distanca midis vrimave 30 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “STROZZASCOTTE ‘K’”

Your email address will not be published. Required fields are marked *