STEREO DA CRUSCOTTO MGR450B

321.46 

Available on backorder

Description

 5553420

Descrizione

Stereo da cruscotto di forma quadrata. Capace di erogare 60W (di picco) per ognuno dei 4 canali. Dotata di bluetooth per la riproduzione dei brani contenuti nei vostri smartphone o tablet. Porta USB per lettura dei file musicali mp3 e per ricarica la batteria dei vostri dispositivi. Con l’accessorio opzionale 5553419 è possibile riportare la porta Usb e l’igresso aux direttamente sulla vostra consolle. Inoltre annovera l’ingresso Pre-Amp (aux) con connettore Rca, due uscite Rca stereo per amplificatori. Impermeabile secondo standard IPx6. Foro per l’installazione mm. 76×76. Dim. mm. 97x89x89 prof. Sporgenza mm. 22,5

Përshkrim

Stereo i pultit katror. I aftë për të dhënë 60 W (pika maksimale) për secilin nga 4 kanalet. E pajisur me bluetooth për të luajtur këngët që gjenden në smartphone ose tablet. Porta USB për leximin e skedarëve muzikorë mp3 dhe për karikimin e baterisë së pajisjeve tuaja. Me aksesorin opsional 5553419 është e mundur të sillni portën USB dhe hyrjen aux direkt në konsolën tuaj. Ai përfshin gjithashtu hyrjen Pre-Amp (aux) me lidhës Rca, dy dalje stereo Rca për amplifikatorët. I papërshkueshëm nga uji sipas standardit IPx6. Vrima për instalim mm. 76×76. Dim Mm. 97x89x89 thellësi Projeksion mm. 22.5

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “STEREO DA CRUSCOTTO MGR450B”

Your email address will not be published. Required fields are marked *