STEREO DA CRUSCOTTO GR350BT

306.92 

Description

5553424

Descrizione:

Stereo da cruscotto di forma quadrata, con bluetooth, ingresso usb e sintonizzatore AM/FM. Comandi rapidi tramite tasti e pomello rotativo per scegliere velocemente e confermare il settaggio o la funzione desiderata. La porta Usb permette di utilizzate supporti di memoria personali e riprodurre file audio (MP3/WMA/OGG/FLAC/APE/AAC/AC3), video (MPEG1/MPEG2/MPEG 4-XVID/DIVX/H.264/H.263/WMV9/RMVB) e immagini JPEG/ BMP da massimo 6.5 Mb. Resistente agli spruzzi. Larghezza mm 113, Altezza mm 103, Profondità totale mm 105, Sporgenza dalla vetroresina dopo il montaggio mm 20. Misure per il montaggio: Foro incasso diametro mm 82, profondità mm 85

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

5553424

Radio me BLUETOOTH dhe AUX

Përshkrim:

Stereo e pultit në formë katrore me bluetooth, hyrje usb dhe akordues AM / FM. Komandat e shpejta përmes butonave dhe çelësit rrotullues për të zgjedhur dhe konfirmuar shpejt cilësimin ose funksionin e dëshiruar. Porta Usb ju lejon të përdorni media ruajtëse personale dhe të luani skedarë audio (MP3 / WMA / OGG / FLAC / APE / AAC / AC3), video (MPEG1 / MPEG2 / MPEG 4-XVID / DIVX / H.264 / H.263 ) / WMV9 / RMVB) dhe imazhe JPEG / BMP deri në 6.5 Mb. Rezistent ndaj spërkatjes. Gjerësia 113 mm, Lartësia 103 mm, Thellësia totale 105 mm, Projektimi nga tekstil me fije qelqi pas montimit 20 mm. Matjet e montimit: Diametri i vrimës së futur 82 mm, thellësia 85 mm
Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “STEREO DA CRUSCOTTO GR350BT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *