STACKABLE GLASSES NORTHWIND, 12 PC

89.00 

Description

15103

The NORTHWIND set of stackable glasses, made of polycarbonate, is composed of a total of 12 stackable glasses decorated with an elegant yet simple compass rose. This article is essential for aperitifs on board.

Perkthimi

Grupi NORTHWIND me setin e gotave te perputhshme, i bërë nga polikarbonat, është i përbërë nga një total prej 12 gotash të grumbulluara të zbukuruara me një trëndafil elegant dhe të thjeshtë të busullës. Ky artikull është thelbësor për aperitivët në bord.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “STACKABLE GLASSES NORTHWIND, 12 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *