STABILIZZANTE PER CARBURANTE

10.00 

Available on backorder

Description

2316285

Descrizione

Additivo per benzina e gasolio, formulato per evitare il degrado del carburante inutilizzato per lungo tempo. Versare un flacone di pro- dotto ogni 50 lt..

Unità di Misura

N
Perkthimi:

2316285

Pllaka të thella Ø CM 19 – SET 6 6 copë

Përshkrim:

Shtues për benzinë ​​dhe naftë, i formuluar për të shmangur degradimin e karburantit të papërdorur për një kohë të gjatë. Hidhni një shishe produkti çdo 50 litra.

Masa:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “STABILIZZANTE PER CARBURANTE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *