SPAZZOLONE TONDO

62.99 

Description

0960004

Descrizione:

Spazzola tonda con setole di poliestere giallo. Sicura su superifici verniciate o facilmente graffiabili come il plexiglass, gelcoat, rivestimenti trasparenti, fibre di vetro e vernici. Le sue dimensioni ridotte sono perfette per entrare in piccole aree. Dimensioni Ø mm 130

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

0960004

Furçë e Rrumbullakët

Përshkrim

Furçë e rrumbullakët me qime poliestër të verdhë. I sigurt në sipërfaqet e lyera ose të gërvishtura lehtë si pleksiglas, xhel, veshje transparente, fibra qelqi dhe ngjyra. Madhësia e tij e vogël është e përkryer për të hyrë në zona të vogla. Përmasat Ø mm 130
Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SPAZZOLONE TONDO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *