SISTEMA DI LAVAGGIO COIL HOSE

54.00 

Available on backorder

Description

 2214430

Descrizione:

Supporto portatubo in plastica montaggio a parete completo di tubo acqua spiralato mt 7 per collegamento alla rete idrica, lancia a getto regolabile e mt 1,5 tubo di raccordo. Completo di serie di ugelli accessori, dim. mm. 475 x 275,7.

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

2214430

TUB SPIRAL ME MBËSHTETJE

Përshkrimi:

Mbajtëse zorrësh plastike për montim në mur e kompletuar me zorrë uji spirale 7 m për lidhje me rrjetin e ujit, lente jet të rregullueshme dhe zorrë lidhëse 1,5 m. Kompletuar me grykë aksesorë, të zbehtë. mm. 475 x 275,7.
Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SISTEMA DI LAVAGGIO COIL HOSE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *