SENSORE TUBOLARE 0-180 OHM

71.00 

Available on backorder

Description

 5403023

Descrizione

Sensore tubolare in acciaio inox AISI 316 per carburante e acqua. Compatibile con indicatori articoli 54.20140 54.20145.

Unità di misura N

Përshkrim

Sensori tubor në çelik inox AISI 316 për karburant dhe ujë. Në përputhje me treguesit artikuj 54.20140 54.20145.

Njësia e masës N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SENSORE TUBOLARE 0-180 OHM”

Your email address will not be published. Required fields are marked *