SEA HAWK R LED HEADLIGHT

146.64 

Available on backorder

Description

Art. 4025212

Compact, watertight IP67 recessed deck projector. UV-resistant thermopolymer housing with sealed anti-vibration components and Grilamid anti-shock lenses. Multivolt 9-33V power supply with 7W consumption and 5000 K° white light, 550 lumens. Complete with 2.5 metres of marine cable.

Art. 4025212

Projektor kompakt, i papërshkueshëm nga uji IP67 në kuvertë. Strehimi termopolimer rezistent ndaj UV-së me komponentë të mbyllur kundër dridhjeve dhe lente Grilamid kundër goditjes. Furnizimi me energji multivolt 9-33V me konsum 7W dhe dritë të bardhë 5000 K°, 550 lumen. Kompletuar me 2.5 metra kabllo detare.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SEA HAWK R LED HEADLIGHT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *