RUOTE DI POPPA RIBALTABILI

76.00 

Available on backorder

Description

 3030882

Descrizione

Ruote di poppa ribaltabili per alaggio e varo canotti pneumatici, barche in alluminio e vetroresina. Fabbricate in materiale plastico, portata massima motore incluso kg.110. Montaggio sullo specchio di poppa. Altezza mm.300, Ø ruote mm 135

Unità di misura N

Përshkrim

Rrota të palosshme për transportimin dhe nisjen e gomoneve pneumatike, anijeve prej alumini dhe tekstil me fije qelqi. Bërë nga materiali plastik, kapaciteti maksimal i motorit i përfshirë kg.110. Montimi i traversës. Lartësia 300 mm, Ø rrotat 135 mm

Njësia e masës N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RUOTE DI POPPA RIBALTABILI”

Your email address will not be published. Required fields are marked *