RADIO DEH-S720 DAB

224.99 

Available on backorder

Description

5500022

Descrizione

DIGITAL RADIO DAB/DAB+ CON FM. Ingresso Aux e Usb. Frontalino rimovibile, equalizzatore grafico. Sintonizzatore compatibile con i segnali Digitali per un ascolto pulito e chiaro. Riproduzione file audio MP3,WMA, ACC e WAV. Display e tasti RGB in grado visualizzare più colori. -Compatibile con Android Open Accessory (AOA) 2.0 su Android 5.0 successivo fino al 7.1.2 -24 stazioni preimpostabili -Annunci traffico -Ricerca frequenza alternativa ed emittenti con miglior ricezione. -Compatibile Spotify via Bluetooh e usb sui sistemi iOS e bluetooth su Android. -Pioneer Smart Sync per controllare la tua radio tramite un dispositivo mobile compatibile.

Unità di misura

N
Perkthimi

5500022

RADIO DEH-S720 DAB

Përshkrimi

RADIO DIGJITALE DAB / DAB + ME FM. Hyrja Aux dhe USB. Pllakë e lëvizshme, barazues grafik. Akordues i pajtueshëm me sinjale dixhitale për dëgjim të pastër dhe të qartë. Riprodhimi i skedarëve audio MP3, WMA, ACC dhe WAV. Ekrani RGB dhe çelësat e aftë për të shfaqur shumë ngjyra. – E pajtueshme me Android Open Accessory (AOA) 2.0 në Android 5.0 më vonë deri në 7.1.2 – 24 stacione të paravendosura – Njoftime për trafikun – Kërkim alternativ i frekuencave dhe stacione me pritje më të mirë. -Spotify i pajtueshëm nëpërmjet Bluetooh dhe usb në sistemet iOS dhe Bluetooth në Android. -Pioneer Smart Sync për të kontrolluar radion tuaj nëpërmjet një pajisjeje celulare të përputhshme.

Njësia matëse

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RADIO DEH-S720 DAB”

Your email address will not be published. Required fields are marked *