RADIANT LT. 1

33.99 

Description

 6464689

Descrizione

Detergente cremoso per metalli a base di detergenti ed emollienti coadiuvati da microgranuli non abrasivi e priva di acidi che pulisce e lucida la superficie trattata lasciando una pellicola che respinge lo sporco. Radiant rimuove ruggine, residui di salsedine, depositi di olio e di grasso. Ripristina la lucentezza di argento, ottone, bronzo, acciaio inox, alluminio e fibre di vetro. Flacone da lt. 1

Unità di misura N

Përshkrim

Detergjent kremoz për metalet bazuar në detergjentë dhe zbutës të ndihmuar nga mikrokranulet jo-gërryese dhe pa acid që pastron dhe lustron sipërfaqen e trajtuar, duke lënë një film që largon papastërtitë. Rrezatuesi largon ndryshkun, mbetjet e kripës, vajin dhe depozitat e yndyrës. Rikthen shkëlqimin e argjendit, bronzit, bronzit, çelik inox, aluminit dhe tekstil me fije qelqi. Shishe lt. 1

Njësia matëse N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RADIANT LT. 1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *