PULSANTIERA C/CONTAMETRI

510.35 

Available on backorder

Description

 0303585

Descrizione

Pulsantiera stagna IP67 a 3 comandi (acc.-up-down) con contametri integrato su display LCD. Compatibile con qualsiasi tipo di verricello, passerelle e gruette. Dotata di impugnatura in gomma morbida e anatomica per una migliore aderenza. Alim. 12/24V. Completa di sensore contametri e cavo estensibile mt. 4 e presa/spina stagna IP67 per montaggio in coperta. Dim. mm. 165H x 65 x 45.

Përshkrim

Panele me butona të papërshkueshëm nga uji IP67 me 3 komanda (acc.-lart-poshtë) me njehsor të integruar në ekran LCD. E përputhshme me çdo lloj çikriku, gangways dhe davits. E pajisur me dorezë të butë dhe anatomike gome për kapje më të mirë. Furnizimi me energji elektrike 12/24V. I kompletuar me sensorin e njehsorit dhe kabllon e zgjatur mt. Prizë / prizë e papërshkueshme nga uji 4 dhe IP67 për montim në kuvertë. Dim Mm. 165H x 65 x 45.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PULSANTIERA C/CONTAMETRI”

Your email address will not be published. Required fields are marked *