PROTEZIONI PER ELICHE

354.99 

Available on backorder

Description

2743009

Descrizione

Protezione elica per motori fuoribordo realizzata in polipropilene ad alta resistenza e visibilità, si installa facilmente e in pochi minuti. E’ l’unica protezione che offre sicurezza per le persone circostanti e per l’elica stessa, aumentandone le prestazioni e riducendo i consumi. Per scegliere il modello di Prop Guard TM per la tua barca, misurare la distanza tra la piastra anti-cavitazione e il centro dell’asse dell’elica (vedere Fig. A).

Unità di Misura

N
PERKTHIMI

2743009

MBROJTESE HELIKE NGJYRËS SË VERDHË PËR ELIKAT MAX 9″

Përshkrimi

Mbrojtja e helikës për motorët e jashtëm prej polipropileni me rezistencë dhe dukshmëri të lartë, mund të instalohet lehtësisht dhe në pak minuta. Është e vetmja mbrojtje që ofron siguri për njerëzit përreth dhe për vetë helikën, duke rritur performancën e saj dhe duke ulur konsumin. Për të zgjedhur modelin Prop Guard TM për varkën tuaj, matni distancën midis pllakës kundër kavitacionit dhe qendrës së boshtit të helikës (shih Fig. A).

Njësia Matëse

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PROTEZIONI PER ELICHE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *