PROGRESS II

1,677.00 

Available on backorder

Description

 0303158

Descrizione

Verricello interamente in lega leggera resistente alla corrosione marina. Barbotin adatto a salpare contemporaneamente cima e catena. Consigliato per imbarcazioni fino a 13 mt. Completo di control box e maniglia. 1200 W, 12V, Tiro max. istantaneo kg. 650, Ø catena mm. 10, Ø cima mm. 16/18, Assorbimento Amp. 80/100, Peso Kg. 25.

Përshkrim

Çikrik tërësisht në aliazh të lehtë rezistent ndaj korrozionit detar. Cigan i përshtatshëm për të lundruar si me litar ashtu edhe me zinxhir në të njëjtën kohë. Rekomandohet për varka deri në 13 metra. I kompletuar me kutinë e kontrollit dhe dorezën. 1200 W, 12V, Maks. kg e menjëhershme. 650, zinxhir Ø mm. 10, Ø mm sipër. 16/18, Përforcimi i përthithjes 80/100, Pesha Kg 25.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PROGRESS II”

Your email address will not be published. Required fields are marked *