PREFILTRO DECANTATORE BENZINA

188.00 

Available on backorder

Description

 1911330

Descrizione

Prefiltro decantatore benzina con supporto in lega leggera pressofusa verniciata nera. Completo di cartuccia RACOR S3213/3220, 10 micron vaschetta trasparente con spurgo e 2 tappi. Portata 227 lt./ora. Filettature F da 1/4. Dim. mm. 230 h, Ø mm. 92, sporg. 110

Unità di misura N

Përshkrim

Parafiltri i dekanterit të benzinës me mbështetje të aliazheve të lehta të hedhura në të zeza E kompletuar me fishek RACOR S3213 / 3220, rezervuar transparent 10 mikronë me kullues dhe 2 kapakë. Shkalla e rrjedhjes 227 litra / orë. Fijet 1/4 F. Dim. Mm. 230 orë, Ø mm. 92, prot. 110

Njësia e masës N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PREFILTRO DECANTATORE BENZINA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *