POMPA AUTOCLAVE PB

1,679.99 

Available on backorder

Description

 1616620

Descrizione:

Pompa autoclave per impianti a più rubinetti su grossi scafi, adatta anche per servizi gravosi. Corpo pompa, albero e vaso espansione in acciaio inox, portata lt/min. 40, pressione massima di esercizio bar 2. Taratura serbatoio bar 1,2. Portagomma 1” gas. E’ importante l’installazione della valvola di non ritorno in aspirazione e di un relè, condizioni indispensabili per la garanzia.

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

1616620

POMPË AUTOKLAVE 12 V

Përshkrimi:

Pompë autoklavë për sisteme me disa rrubineta në skafe të mëdhenj, gjithashtu e përshtatshme për punë të rënda. Trupi i pompës, boshti dhe rezervuari i zgjerimit në çelik inox, shpejtësia e rrjedhjes l/min. 40, shiriti i presionit maksimal të punës 2. Shiriti i kalibrimit të rezervuarit 1.2. Lidhës i zorrës së gazit 1 ”. Është e rëndësishme të instaloni valvulën e kthimit në hyrje dhe një stafetë, kushte thelbësore për garancinë.
Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “POMPA AUTOCLAVE PB”

Your email address will not be published. Required fields are marked *