PARABORDO RIB ARTICOLATO BIANCO Ø CM.15X60

45.26 

Categories: ,

Description

 P66780

Descrizione

Parabordo Rib articolato in PVC che grazie alla sua conformazione a costole segue le curve dello scafo e rimane nella giusta posizione per proteggere l’imbarcazione in modo efficace dagli urti. Fornito con mt 1 di cima di Ø mm 5

Unità di misura N

Përshkrim

Mbrojtës i artikuluar i brinjëve në PVC i cili, në sajë të konformacionit të tij të brinjëve, ndjek kthesat e bykut dhe mbetet në pozicionin e duhur për të mbrojtur në mënyrë efektive anijen nga ndikimet. Furnizuar me 1 m litar Ø 5 mm

Njësia matëse N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PARABORDO RIB ARTICOLATO BIANCO Ø CM.15X60”

Your email address will not be published. Required fields are marked *