PANNELLO COMANDO 12V. CON INDICATORI PER KIT BOLT

707.05 

Available on backorder

Description

 5410612

Descrizione

Pannello di comando con indicatori di posizione e control box corredata rispettivamente di 90 cm di cavo (lato pannello e lato cilindro) e ATR Auto Tab Retractor per un rientro automatico dei flap. Ad uso ESCLUSIVO per Kit Bolt Electric

Unità di misura N

Përshkrim

Paneli i kontrollit me tregues pozicioni dhe kuti kontrolli të pajisur përkatësisht me kabllo 90 cm (ana e panelit dhe ana e cilindrit) dhe ATR Auto Tab Retractor për tërheqjen automatike të flapave. Për përdorim EKSPLUZIV për Bolt Electric Kit

Njësia e masës N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PANNELLO COMANDO 12V. CON INDICATORI PER KIT BOLT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *