OLIO GREEN POWER TCW3

27.79 

Description

 2316200

Descrizione

Olio miscela semisintetico formulato con additivi premium quality ashless per tutti i motori 2T fuoribordo, tradizionali e DFI di qualsiasi cilindrata e di elevata potenza per i quali sono richiesti lubrificanti con spiccata lubricità e prestazioni NMMA TC-W3. Adatto per tutti i motori con sistema di miscelazione automatico o manuale. Massima pulizia del pistone della camera di combustione e delle candele, evita l’incollamento delle fasce ed è altamente protettivo contro ruggine, corrosione ed usura. Tecnologia Smokeless. Contiene la Formula: BARDAHL POLAR PLUS.Specifiche: NMMA TC-W3.

Unità di misura N

Përshkrim

Vaj, i përzierjes gjysmë sintetike i formuluar me aditivë pa hi të cilësisë premium për të gjithë motorët me 2 lëvizje, dhe DFI të çdo zhvendosjeje dhe fuqie të lartë për të cilat kërkohen lubrifikantë me vajosje të fortë dhe performancë NMMA TC-W3. I përshtatshëm për të gjithë motorët me sistem automatik ose manual. Pastrimi maksimal i pistonit të dhomës së djegies dhe kandelave, parandalon ngjitjen e brezave dhe është shumë mbrojtës ndaj ndryshkut, korrozionit dhe konsumimit. Përmban Formulën: BARDAHL POLAR PLUS. Specifikimet: NMMA TC-W3.

Njësia e masës N

IVA incl. / me TVSH

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “OLIO GREEN POWER TCW3”

Your email address will not be published. Required fields are marked *