STORAGE PROTETTIVO PER MOTORI

17.42 

Description

6440003

Descrizione:

Protettivo a lunga durata ideale per il rimessaggio di motori marini a benzina 2/4 T, diesel e su gruppi e pompe. Garantisce un’ottima protezione contro la corrosione della camera di combustione ed impedisce la formazione di ruggine sulle pareti dei cilindri, sui pistoni e sulle fasce elastiche per un facile avvio dopo lunghi periodi di inutilizzo. Aerosol ml. 250. Conf. 24 pz.

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

6440003

Mbrojtes Motorri ML.250

Përshkrim:

Mbrojtje afatgjatë ideale për ruajtjen e motorëve detarë me benzinë ​​2/4 T, naftë dhe në grupe dhe pompa. Ai garanton mbrojtje të shkëlqyer kundër gërryerjes së dhomës së djegies dhe parandalon formimin e ndryshkut në muret e cilindrave, në pistona dhe në unazat e pistonit për një fillim të lehtë pas periudhave të gjata të pasivitetit. Aerosol ml. 250. Paketë prej 24 copë.
Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “STORAGE PROTETTIVO PER MOTORI”

Your email address will not be published. Required fields are marked *