SHOWER WITH HOSE

39.14 

Description

Art. 2424232

Hand shower with
head built in plastic and chromed brass.
Equipped with white hose.

Art. 2424232

Dush dore me
koka e ndërtuar në bronz të plastikës dhe të kromuar.
E pajisur me zorrë të bardhë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SHOWER WITH HOSE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *