NON SLIP MAT MARINE STYLE

62.25 

Category:

Description

The MARINE STYLE non-slip mat is made of high quality carpet that is ultra-resistant to the sun’s rays and therefore comes with a 3 year guarantee.

Tapeti MARINE STYLE është bërë nga qilima me cilësi të lartë që është ultra-rezistente ndaj rrezeve të diellit dhe prandaj vjen me një garanci 3 vjeçare.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NON SLIP MAT MARINE STYLE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *