NON-SLIP MAT, BOAT (LARGE)

118.75 

Category:

Description

La alfombrita antideslizante está fabricada en moqueta de alta calidad ultra-resistente a los rayos solares y por ello tiene una garantía de 3 años.

Tapeti vogel jo-rrëshqitës është bërë nga qilima me cilësi të lartë, që është ultra-rezistente ndaj rrezeve të diellit dhe për këtë arsye ka një garanci 3-vjeçare.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NON-SLIP MAT, BOAT (LARGE)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *