MOORING COMPENSATOR

23.97 

Available on backorder

Description

Art. 0202837

Mooring Compensator thermoplastic material resistant to UV rays, will not deteriorate if left for a long time in the water, light, safe and durable, no creaks, does not stain, does not scratch the hull. It absorbs the wave for greater comfort on board. For boats up to 3 tons, rope 14 mm Ø. Dimensions mm. 140 length, depth 52, height 76.

Art. 0202837

Kompensuesi i ankorimit Materiali termoplastik rezistent ndaj rrezeve UV, nuk do të përkeqësohet nëse lihet për një kohë të gjatë në ujë, i lehtë, i sigurt dhe i qëndrueshëm, pa kërcitje, nuk njolloset, nuk gërvisht trupin. Thith valën për rehati më të madhe në bord. Për varkat deri në 3 tonë, litar 14 mm Ø. Dimensionet mm. 140 gjatësi, thellësi 52, lartësi 76.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MOORING COMPENSATOR”

Your email address will not be published. Required fields are marked *