MONOCULAR 8X42

159.49 

Description

 P61380

Description

8×42 Light and compact monocular which integrates a compass with rangefinder to enable the measurement of the size of an object. Waterproof, the instrument can be used in any circumstances. Fitted with roof prisms, BAK-7 type. Lens are fully multi-coated for a better transmission of light. Dimensions 60 x 143 mm. Weight 370 g.

P61380

Përshkrim

8×42 Monokular i lehtë dhe kompakt, i cili integron një busull me mates distance për të mundësuar matjen e madhësisë së një objekti. I papërshkueshëm nga uji, instrumenti mund të përdoret në çdo rrethanë. Pajisur me prizma çati, tip BAK-7. Lentet janë plotësisht të veshura për një transmetim më të mirë të dritës. Përmasat 60 x 143 mm. Pesha 370 g.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MONOCULAR 8X42”

Your email address will not be published. Required fields are marked *