MINI MOORING KIT

149.62 

Available on backorder

Description

P67441

Description

Mini mooring kit with a 1,5 kg stainless steel anchor, a 7,6 mt of rope, a stainless steel hook and a reinforced cover. Ideal for small craft like kayak, jet ski, sport boat, tender and SUP. Easy to use, it could be used with any kind of grounds.

units of measure:

N
Perkthimi:

P67441

KIT MINI MOORING

Përshkrimi:

Mini çantë ankorimi me një spirancë prej 1,5 kg çelik inox, një litar 7,6 mt, një grep çeliku inox dhe një mbulesë të përforcuar. Ideale për zanate të vogla si kajak, jet ski, varka sportive, tender dhe SUP. Lehtë për t’u përdorur, mund të përdoret me çdo lloj baze.
njësitë e masës:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MINI MOORING KIT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *