Men’s Vika Tur Pants 2.0

140.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Vika Tur Pants 2.0

No. 63342
Our durable and stretchy Men’s Vika Tur Pants 2.0 are designed for hikers seeking lightweight, fitted pants. The articulated knees and gusseted crotch allow for greater flexibility and range of motion as you hike. The pants also have reinforcement panels in a durable and stretchy softshell fabric at the seat and from the knee until the instep. With an elastic waist and adjustable bottom leg, you can customize your fit for optimal comfort. Hand pockets and a zippered thigh pocket allow you to conveniently store your belongings. These pants contain recycled material. See composition for more details.

Details

Fiber content:

Shell: 96% Polyamide (Recycled), 4% Elastane – Shell 2: 47% Polyamide (Recycled), 41% Polyamide, 12% Elastane

Care Instructions:

Close zippers before washing. Wash with similar colours. Close hook and loop before washing. Wash inside out.
Weight:400g
PERKTHIM
Pantallona për meshkuj Vika Tur 2.0
nr 63342
Pantallonat tona të qëndrueshme dhe elastike për meshkuj Vika Tur 2.0 janë të dizajnuara për alpinistët që kërkojnë pantallona të lehta dhe të montuara. Gjunjët e artikuluar dhe bigëzim me guaskë lejojnë fleksibilitet dhe gamë më të madhe lëvizjeje ndërsa ecni. Pantallonat kanë gjithashtu panele përforcuese në një pëlhurë të butë të qëndrueshme dhe elastike në sedilje dhe nga gjuri deri në fund. Me një bel elastik dhe këmbën e poshtme të rregullueshme, ju mund të personalizoni përshtatjen tuaj për rehati optimale. Xhepat e duarve dhe një xhep kofshë me zinxhir ju lejojnë të ruani me lehtësi gjërat tuaja. Këto pantallona përmbajnë material të ricikluar. Shikoni përbërjen për më shumë detaje.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 96% Poliamid (i ricikluar), 4% Elastan – Shell 2: 47% Poliamid (i ricikluar), 41% Poliamid, 12% Elastan
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Lani me ngjyra të ngjashme. Mbyllni grepin dhe lakin përpara se të lani. Lani brenda jashtë.
Pesha:
400 gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Vika Tur Pants 2.0”

Your email address will not be published. Required fields are marked *