Men’s Vika Light Insulated Vest

100.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Vika Light Insulated Vest

No. 53351
As a layering piece for year-round use or as a standalone outer, this vest offers super lightweight insulation and a range of functional features in a minimalist design. A staple, versatile item for life in and around the city, the vest is water repellant and features a range of useful pockets.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyester – Lining: 100% Polyester – Insulation: 100% Polyester (Recycled)

Care Instructions:

Close zippers before washing. Use washing agent for technical garments. Do not use fabric softener. Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment. Tumble dry with dryer balls. Tumble dry until completely dry.
Weight:375g
PERKTHIM
Jelek për meshkuj Vika me izolim të lehtë
nr 53351
Si një pjesë shtresuese për përdorim gjatë gjithë vitit ose si një i jashtëm i pavarur, ky jelek ofron izolim super të lehtë dhe një sërë veçorish funksionale në një dizajn minimalist. Një artikull kryesor, i gjithanshëm për jetën brenda dhe përreth qytetit, jeleku është rezistent ndaj ujit dhe përmban një sërë xhepash të dobishëm.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% poliestër – Rreshtimi: 100% poliestër – Izolimi: 100% poliestër (i ricikluar)
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Përdorni agjent larës për veshjet teknike. Mos përdorni zbutës të rrobave. Veshja thahet në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit. Thajeni me topa tharëse. Thajeni me tharje derisa të thahet plotësisht.
Pesha:
375 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Vika Light Insulated Vest”

Your email address will not be published. Required fields are marked *