Men’s Ullr D Insulated Ski Anorak Jacket

340.00 

Category:

Description

65879

Built for freeride adventures, so you feel the adrenaline and not the cold.
Developed with insights from professional skiers, this insulated anorak will keep you dry and comfortable in big-mountain powder. We used our trusted HELLY TECH® Professional system for waterproof/breathable and windproof protection. The anorak style has a wider fit for easy on and off. Stretch fabric and an articulated cut give you maximum freedom of movement. Planet-friendly PrimaLoft® Black Eco insulation delivers lightweight warmth. Extra ski details include a helmet compatible hood, a RECCO® transponder, a Life Pocket+™ to preserve your phone battery, hi-vis elements, a repair kit and vents for quick cool downs. We’re committed to reducing environmental impact. This jacket is made with 80% recycled materials according to the certified bluesign® textile manufacturing process, which reduces waste in every step of the clothing supply chain.
Fiber ContentShell: 100% Polyester
Lining: 100% Recycled polyester
Insulation body: 100% Recycled polyester
Care InstructionsClose hook and loop before washing,Close zippers before washing,Do not iron on print,Do not soak,Do not use fabric softener,Remove promptly from the dryer,Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment,Wash dark colours separately
 • Windproof
  5/6
  Windproof
 • Waterproofness
  5/6
  Highly waterproof
 • Insulation
  4/6
  Insulated
 • Breathability
  5/6
  Highly breathable
 • Weight
  5/6
  Very lightweight
  Weight: 757g
 • Durability
  5/6
  Highly durable
PERKTHIMI:
E ndërtuar për aventura freeride, kështu që ju ndjeni adrenalinën dhe jo të ftohtin.
I zhvilluar me njohuri nga skiatorë profesionistë, ky anorak i izoluar do t’ju mbajë të thatë dhe të rehatshëm në pluhurin e maleve të mëdha. Ne përdorëm sistemin tonë të besuar HELLY TECH® Professional për mbrojtje të papërshkueshme nga uji/frymëmarrje dhe kundër erës. Stili anorak ka një përshtatje më të gjerë për t’u ndezur dhe fikur lehtë. Pëlhura e shtrirë dhe një prerje e artikuluar ju japin lirinë maksimale të lëvizjes. Izolimi PrimaLoft® Black Eco i përshtatshëm për planetin jep ngrohtësi të lehtë. Detajet shtesë të skive përfshijnë një kapuç të përputhshëm me helmetë, një transponder RECCO®, një Life Pocket+™ për të ruajtur baterinë e telefonit tuaj, elementët hi-vis, një komplet riparimi dhe ajrim për ftohje të shpejtë. Ne jemi të përkushtuar për të reduktuar ndikimin mjedisor. Kjo xhaketë është bërë me 80% materiale të ricikluara sipas procesit të certifikuar të prodhimit të tekstilit bluesign®, i cili redukton mbetjet në çdo hap të zinxhirit të furnizimit me veshje.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër
Rreshtimi: 100% poliestër i ricikluar
Trupi izolues: 100% poliestër i ricikluar
Udhëzimet e kujdesit: Mbyllni grepin dhe unazën përpara se të lani, mbyllni zinxhirët para larjes, mos hekurosni në printim, mos njomni, mos përdorni zbutës rrobash, hiqeni menjëherë nga tharësja, rrobat për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit, lani veçmas ngjyrat e errëta
I papërshkueshëm nga era
5/6
I papërshkueshëm nga era
Hidroizolimi
5/6
Shumë i papërshkueshëm nga uji
Izolimi
4/6
I izoluar
Frymëmarrja
5/6
Shumë frymëmarrje
Pesha
5/6
Shumë e lehtë
Pesha: 757 g
Qëndrueshmëria
5/6
Shumë e qëndrueshme

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Ullr D Insulated Ski Anorak Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *