Men’s Rapid Insulated Ski Pants

295.00 

Description

65762

An all-around classic insulated resort ski pant.
The men’s Rapid Pants have timeless design and modern technology. The fully insulated pant features reinforced fabrics along the legs for added durability, boot gaiters with stretch silicone grips for comfort and integrates a RECCO® Advanced Rescue system for safety on the mountain.
Fiber ContentLining: 86% Polyester, 14% Elastane – Lining 2: 100% Polyester – Insulation: 100% Polyester (Recycled)
Care InstructionsClose hook and loop before washing,Close zippers before washing,Do not use fabric softener,Remove promptly from the washer,Some fading may occur on bright colours,Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment,Wash dark colours separately
Weight750g
Një pantallona skish klasike e izoluar gjithëpërfshirëse.
Pantallonat Rapid për meshkuj kanë dizajn të përjetshëm dhe teknologji moderne. Pantallona plotësisht e izoluar përmban pëlhura të përforcuara përgjatë këmbëve për qëndrueshmëri më të madhe, gatera për çizme me kapje shtrirëse silikoni për rehati dhe integron një sistem shpëtimi të avancuar RECCO® për siguri në mal.
Përmbajtja e fibrave: Rreshtimi: 86% poliestër, 14% elastan – Rreshtimi 2: 100% poliestër – Izolimi: 100% poliestër (i ricikluar)
Udhëzime për kujdesin: Mbyllni grepin dhe unazën përpara se të lani, mbyllni zinxhirët para larjes, mos përdorni zbutës rrobash, hiqeni menjëherë nga rondele, mund të ndodhë pak zbehje në ngjyrat e ndezura, rrobat në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit, lani veçmas ngjyrat e errëta
Pesha: 750g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Rapid Insulated Ski Pants”

Your email address will not be published. Required fields are marked *