Men’s Lokka Flannel Shirt

100.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Lokka Flannel Shirt

No. 62731
Designed for lasting comfort on the trail and daily life, our men’s flannel shirt is extra soft with a brushed hand-feel. We added an oversized chest pocket with snap closure for your small stuff. For hiking or play, this will be your new favorite shirt. This shirt contains organic cotton. See composition for more details.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Organic Cotton
Weight:325g
PERKTHIM
Këmishë për meshkuj me fanellë Lokka
nr 62731
E dizenjuar për rehati të qëndrueshme në shteg dhe në jetën e përditshme, këmisha jonë fanellë për meshkuj është tepër e butë me një ndjesi të krehur të dorës. Shtuam një xhep të madh në gjoks me mbyllje të parakohshme për gjërat tuaja të vogla. Për shëtitje ose lojëra, kjo do të jetë këmisha juaj e re e preferuar. Kjo këmishë përmban pambuk organik. Shikoni përbërjen për më shumë detaje.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% pambuk organik
Pesha:
325 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Lokka Flannel Shirt”

Your email address will not be published. Required fields are marked *