Men’s Legendary Insulated Ski Bib Pants

235.00 

Category:

Description

65780

With all the great features of the Legendary Ski Pant, like waterproof/breathable HELLY TECH® Performance, and extra insulation on the seat and knees, this bib is built for all-day performance.
The bib version of our best-selling insulated ski pants delivers extra warmth on cold days. This classic resort bib is always in style; it’s known for its legendary performance. Our HELLY TECH® Performance construction makes it fully waterproof/breathable while 2-way stretch fabric gives you freedom of movement. We combined PrimaLoft® insulation and thigh-vent zippers so you can stay warm, or release heat based on conditions.
Fiber Content: Shell 2: 100% Polyamide
Lining 2: 100% Polyester
Insulation: 100% Recycled polyester
Care Instructions: Close hook and loop before washing,Close zippers before washing,Do not use fabric softener,Remove promptly from the washer,Some fading may occur on bright colours,Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment,Wash separately

PERKTHIMI:

Me të gjitha tiparet e shkëlqyera të pantallonave legjendare të skive, si Performanca HELLY TECH® e papërshkueshme nga uji/frymëmarrja dhe izolimi shtesë në sedilje dhe gjunjë, kjo këllëf është ndërtuar për performancë gjatë gjithë ditës.
Versioni bib i pantallonave më të shitura të skijimit me izolim jep ngrohtësi shtesë në ditët e ftohta. Kjo bisht klasik i resortit është gjithmonë në stil; është i njohur për performancën e tij legjendare. Konstruksioni ynë HELLY TECH® Performance e bën atë plotësisht të papërshkueshëm nga uji/frymëmarrje ndërsa pëlhura e shtrirjes me dy drejtime ju jep lirinë e lëvizjes. Ne kombinuam izolimin PrimaLoft® dhe zinxhirët e ventilimit të kofshëve, në mënyrë që të qëndroni të ngrohtë ose të çlironi nxehtësinë në bazë të kushteve.
Përmbajtja e fibrave: Shell 2: 100% poliamid
Rreshtimi 2: 100% poliestër
Izolimi: 100% poliestër i ricikluar
Udhëzime për kujdesin: Mbyllni grepin dhe unazën përpara se të lani, mbyllni zinxhirët para larjes, mos përdorni zbutës rrobash, hiqeni menjëherë nga rondele, mund të ndodhë pak zbehje në ngjyrat e ndezura, rrobat në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit, lani veçmas

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Legendary Insulated Ski Bib Pants”

Your email address will not be published. Required fields are marked *