Men’s HH Durawool T-Shirt

105.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s HH Durawool T-Shirt

 49529
Our Men’s HH® Durawool Short Sleeve T-shirt is a durable and lightweight base layer made for a range of activity levels in warm weather. In spring and summer, our base layers are more prone to wear and tear because they’re often exposed as the outer layer. That’s why we’ve constructed this T-shirt from a blend of ZQ-certified Merino wool and Cordura® which offers natural odor control, moisture-wicking, and thermoregulating properties. With raglan sleeves and flatlock seams, it provides extra comfort and freedom of movement. See composition for more details on materials.

Details

Care Instructions:

Do not soak. Do not use fabric softener. Do not wring. Use wool detergent. Wash separately.
Weight:190g

Features

  • Cordura® reinforcement fabric
  • Discrete HH woven tab branding
  • Flatlock seams for extra comfort
  • Lightweight Fabric
  • Raglan sleeve for freedom of movement
  • Natural Odor Resistency
  • ZQ wool

Perkthimi:

Bluza jonë për meshkuj HH® Durawool me mëngë të shkurtra është një shtresë bazë e qëndrueshme dhe e lehtë e krijuar për një sërë nivelesh aktiviteti në mot të ngrohtë. Në pranverë dhe verë, shtresat tona bazë janë më të prirura për t’u konsumuar, sepse ato shpesh ekspozohen si shtresa e jashtme. Kjo është arsyeja pse ne e kemi ndërtuar këtë bluzë nga një përzierje e leshit Merino të certifikuar nga ZQ dhe Cordura®, e cila ofron kontroll natyral të aromës, largimin e lagështirës dhe veti termorregulluese. Me mëngë raglan dhe qepje të sheshta, ofron rehati shtesë dhe liri lëvizjeje. Shihni përbërjen për më shumë detaje mbi materialet.
Detajet
Udhëzimet e kujdesit:
Mos njomet. Mos përdorni zbutës të rrobave. Mos e shtrydhni. Përdorni detergjent leshi. Lani veçmas.
Pesha:
190 g
Veçoritë
Pëlhurë përforcuese Cordura®
Marka diskrete e skedave të endura HH
Qepje të sheshta për rehati shtesë
Pëlhurë e lehtë
Mëngë Raglan për lirinë e lëvizjes
Rezistenca e aromës natyrore
lesh ZQ

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s HH Durawool T-Shirt”

Your email address will not be published. Required fields are marked *