Sale!

MEN’S CREW FLEECE JACKET

128.25 

Category:

Description

30229

A smooth, slick-face fleece jacket in a classic Helly Hansen® marine design.
We upgraded our performance fleece sailing jacket with a taller collar and zip pockets, increasing versatility and core warmth. Like the rest of the Crew series, it’s designed so you have room to add your own logo with your team’s branding service, if you choose.
Fiber Content: Shell: 100% Polyester
Shell 2: 100% Polyester
Care Instructions: Close zippers before washing,Do not iron on print,Do not use fabric softener,Wash dark colours separately

PERKTHIMI:

Një xhaketë e butë, me fytyrë të shkëlqyeshme, në një dizajn klasik detar Helly Hansen®.
Ne azhurnuam xhaketën tonë me vela të performancës me një jakë më të gjatë dhe xhepa me zinxhir, duke rritur shkathtësinë dhe ngrohtësinë thelbësore. Ashtu si pjesa tjetër e serisë së ekuipazhit, ajo është e dizajnuar në mënyrë që të keni vend për të shtuar logon tuaj me shërbimin e markës së ekipit tuaj, nëse zgjidhni.
Përmbajtja e fibrave: Shell: 100% poliester
Shell 2: 100% Polester
Udhëzimet e kujdesit: Mbyllni zinxhirët para se të lani, mos u hekurosni në shtyp, mos përdorni zbutësin e pëlhurës, lani ngjyrat e errëta veç e veç

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEN’S CREW FLEECE JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *