Men’s Brono Softshell Pants

110.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Brono Softshell Pants

No. 63051
Designed for demanding, lengthy hikes, these pants offer ultimate freedom of movement with their 4-way stretch feature. Embrace unpredictable weather conditions with a water-repellent treatment for your protection. This product is made with certified bluesign® materials.

Details

Fiber content:

Shell: 93% Polyamide, 7% Elastane
Weight:375g
PERKTHIM
Pantallona Brono Softshell për meshkuj
nr 63051
Të dizenjuara për ecje kërkuese dhe të gjata, këto pantallona ofrojnë lirinë e fundit të lëvizjes me veçorinë e tyre të shtrirjes në 4 drejtime. Përqafoni kushtet e paparashikueshme të motit me një trajtim kundër ujit për mbrojtjen tuaj. Ky produkt është bërë me materiale të certifikuara bluesign®.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 93% poliamide, 7% elastan
Pesha:
375 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Brono Softshell Pants”

Your email address will not be published. Required fields are marked *