Men’s Banff Insulator Jacket

190.00 

Available on backorder

Description

No. 63253
Men’s Banff Insulator Jacket-Offering complete versatility, the Men’s Banff Insulator Jacket provides exceptional insulation even when wet and durable performance. High quality ripstop fabric is designed to hold up against rugged terrain. Raglan sleeves offer freedom of movement while elastic cuffs and hem keep the wind out. The insulator jacket comes with a packable pocket, meaning it can be stowed away when not in use. With PFC-free DWR finishing and multiple recycled materials, the jacket is certified by bluesign® – a textile manufacturing process that improves safety and reduces waste in every step of the clothing supply chain.
Detalis

Fiber content:

Shell: 100% Polyester (Recycled) – Lining: 100% Polyester (Recycled) – Insulation: 60% Polyester, 40% Polyester (Recycled)

Care Instructions:

Close zippers before washing. Do not use fabric softener. Tumble dry until completely dry.
Weight:450g
Perkthimi:
Duke ofruar shkathtësi të plotë, xhaketa izoluese Banff për meshkuj ofron izolim të jashtëzakonshëm edhe kur është i lagësht dhe performancë e qëndrueshme. Pëlhurë me cilësi të lartë është projektuar për t’u mbajtur ndaj terrenit të thyer. Mëngët Raglan ofrojnë liri lëvizjeje ndërsa dorezat dhe buzët elastike mbajnë erën jashtë. Xhaketa e izolatorit vjen me një xhep të paketueshëm, që do të thotë se mund të ruhet kur nuk përdoret. Me përfundimin DWR pa PFC dhe materiale të shumta të ricikluara, xhaketa është e çertifikuar nga bluesign® – një proces prodhimi tekstili që përmirëson sigurinë dhe redukton mbetjet në çdo hap të zinxhirit të furnizimit me veshje.
DETAJE
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% poliestër (i ricikluar) – Rreshtimi: 100% poliestër (i ricikluar) – izolimi: 60% poliestër, 40% poliestër (i ricikluar)
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Mos përdorni zbutës të rrobave. Thajeni me tharje derisa të thahet plotësisht.
Pesha:
450 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Banff Insulator Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *