MELAMINE NON-SLIP DINNER PLATE NORTHWIND, 6 PC

68.99 

Description

15001

The NORTHWIND dinner plate has a simple yet elegant nautical style.

The unbreakable melamine dishes in this tableware set have a decorated border, like the other accessories in the collection, in navy blue and white tones with a compass rose.

Perkthimi

Pjata e darkës NORTHWIND ka një stil detar të thjeshtë por elegant.

Enët melamine të pathyeshme në këtë set enësh kanë ojese të zbukuruar, si aksesorët e tjerë në koleksion, në tonet e kaltër dhe të bardhë me një trëndafil busulle.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE NON-SLIP DINNER PLATE NORTHWIND, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *