MASTER MOORING JUNIOR

242.33 

Available on backorder

Description

Art. 0202812

Mooring springs with very high resistance and
very high technology components. High Resistance Stainless Steel : 120/140 kg. mm2. Lengthening limiters in special nylon. Elastomer of special quality : from -40° C up to +120° C, suitable for no. 400.000 cycles. Spring diameter Ø mm. 85, length mm. 420, extension mm. 120, for boats up to 7/9 tonnes, breaking load kg. 15000, working load 7000 kg, spring weight 2.2 kg

Art. 0202812

Susta ankorimi me rezistencë shumë të lartë dhe
komponentë të teknologjisë shumë të lartë. Çelik inox me rezistencë të lartë: 120/140 kg. mm2. Kufizuesit e zgjatjes në najlon special. Elastomer i cilësisë së veçantë: nga -40°C deri në +120°C, i përshtatshëm për nr. 400.000 cikle. Diametri i pranverës Ø mm. 85, gjatësi mm. 420, zgjatim mm. 120, për varkat deri në 7/9 ton, duke thyer ngarkesën kg. 15000 ngarkesa pune 7000 kg pesha susta 2.2 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MASTER MOORING JUNIOR”

Your email address will not be published. Required fields are marked *