MANIGLIE BLOCCANTI PER RISALITA “LIFT”

81.52 

Available on backorder

Description

 7979025

BLOCCANTE SINISTRO PER RISALITA

Descrizione

Maniglie bloccanti per risalita realizzate in lega di alluminio. Ottima capacità di bloccare su corde particolarmente infangate grazie alle asole di svuotamento presenti non solo sulla camma ma anche sulla guancia. Grande resistenza all’usura ed una riduzione della fragilità alle basse temperature. Ergonomico, facile da manovrare e molto protetto dagli urti e dal rischio di aperture accidentali. Dotato di sistema anti-ribaltamento della camma.

 

Përshkrim

Doreza ngjitje të bëra nga aliazh alumini. Aftësi e shkëlqyer për të bllokuar në litarë veçanërisht me baltë falë hapësirave zbrazëse të pranishme jo vetëm në kamerë, por edhe në faqe. Rezistencë e madhe ndaj konsumit dhe reduktim i brishtësisë në temperatura të ulëta. Ergonomik, i lehtë për t’u manovruar dhe shumë i mbrojtur nga goditjet dhe rreziku i hapjes aksidentale. E pajisur me sistem kamera kundër përmbysjes.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MANIGLIE BLOCCANTI PER RISALITA “LIFT””

Your email address will not be published. Required fields are marked *