LANDA INOX FORATA E SALDATA

11.00 

Available on backorder

Description

 7878838

LANDA INOX FORATA E SALDATA MM.120

Descrizione

Landa forata e saldata in acciaio inox AISI 316, spessore mm. 2, larg. mm. 14 lung. mm. 120 con perni diam.mm 6

Përshkrim

Pllakë e shpuar dhe e salduar në çelik inox AISI 316 me trashësi mm. 2, gjerësia. mm. 14 gjatësi mm. 120 me diam.6 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LANDA INOX FORATA E SALDATA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *