Kids’ HH Logo Cap

22.00 

Available on backorder

Category:

Description

Kids’ HH Logo Cap

No. 67547
Bring the minimalist design of our Kids’ HH® Logo Cap on your next adventure. The cap features our signature logo embroidered on the front, and the adjustable strap allows you customize the size.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Cotton

Care Instructions:

Do not wring. Reshape whilst damp. Wash with similar colours.
Weight:80g
PERKTHIME
Kapaku i logos HH për fëmijë
Sillni dizajnin minimalist të kapakut tonë të logos HH® për fëmijë në aventurën tuaj të ardhshme. Kapaku përmban logon tonë të firmës të qëndisur në pjesën e përparme dhe rripi i rregullueshëm ju lejon të personalizoni madhësinë.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% pambuk
Udhëzimet e kujdesit:
Mos shtrydhni. Riformojeni ndërsa është i lagësht. Lani me ngjyra të ngjashme.
Pesha:
80 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kids’ HH Logo Cap”

Your email address will not be published. Required fields are marked *