K WOOL SOCK 3PK

55.00 

Categories: ,

Description

K WOOL SOCK 3PK

No.

67485
The 3 pk wool sock in soft 50% traceable merino wool quality and seasonal patterns.
3pk wool liner sock in 50% traceable merino wool. An everyday wool sock that will keep your kids feet warm all day. Seasonal patterns that make it more fun for kids to wear.
Fiber Content50% Merino Wool, 48% Polyamide, 2% Elastane
Care InstructionsDo not use fabric softener, Do not wring, Use wool detergent

Select size:

FEATURES
RIBBED WELT
PERKTHIMI:
K WOOL SOCK 3PK
NO.
67485
Çorape leshi 3 pk me lesh merino të butë 50% me cilësi dhe modele sezonale.
Çorape me astar leshi 3 pk me lesh merino 50% të gjurmueshëm. Një çorape leshi e përditshme që do t’i mbajë fëmijët tuaj të ngrohtë gjatë gjithë ditës. Modele sezonale që e bëjnë atë më argëtuese për fëmijët.
Përmbajtja e fibrave: 50% lesh merino, 48% poliamid, 2% elastan
Udhëzimet e kujdesit: Mos përdorni zbutës pëlhure, Mos e shtrydhni, Përdorni detergjent leshi

MASAT E DISPONUESHME:

TIPARET
Tharje me brinjë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “K WOOL SOCK 3PK”

Your email address will not be published. Required fields are marked *