Sale!

K CHAMP PILE JACKET

76.00 

Categories: ,

Description

K CHAMP PILE JACKET

No.

40497

A cozy midlayer fleece jacket made with 100% recycled polyester.  

This responsibly made midlayer is the perfect jacket in autumn or in-between seasons. It doubles as a comfortable, snug layer on the chillier days. It’s made from 100% recycled polyester.
Fiber Content100% Polyester (Recycled)
Weight460g

Select size:

FEATURES
Recycled Content
Classic pile main fabric in recycled polyester
PERKTHIMI

K CHAMP PILE JACKET

NO

40497
Një xhaketë cozymidlayerleece e bërë me 100% poliestër të ricikluar.

Kjo e bën shtresën e mesme si xhaketen perfekte në vjeshtë ose në mes stinëve. Dyfishohet si një shtresë e rehatshme dhe e rehatshme në ditët më të ftohta. Është bërë nga poliestër 100% i ricikluar.
Përmbajtja e fibrave: 100% poliestër (i ricikluar)
Pesha: 460g

MASAT E DISPONUESHME


TIPARET
Përmbajtje e ricikluar
Pëlhurë kryesore e grumbullit klasik në poliestër të ricikluar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “K CHAMP PILE JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *