K CHAMP 1/2 ZIP MIDLAYER

53.00 

Categories: ,

Description

K CHAMP 1/2 ZIP MIDLAYER
No.

40482

A soft, plush fleece midlayer 

This snug fleece is the ideal midlayer for chilly days. We added small details with big impact. A cozy chin-guard delivers extra protection. The YKK® Vislon zipper makes it easy to put on and vent out heat. The thumbholes on the sleeves deliver a secure fit with max mobility.
Fiber ContentShell: 100% Polyester. Shell 2: 100% Polyester
Care InstructionsClose zippers before washing, Do not use fabric softener, Remove promptly from the washer, Wash with similar colours
Select size:

FEATURES
YKK® Vislon quality zipper at neck
PERKTHIMI

K CHAMP 1/2 ZIP MIDLAYER
NO

40482
Një shtresë gjysmë e butë, prej pelushi.

Ky lesh i rehatshëm është shtresa e mesme ideale për ditët e ftohta. Shtuam detaje të vogla me ndikim të madh. Një mbrojtës komod i mjekrës ofron mbrojtje shtesë. YKK®Vislonzipper e bën të lehtë vendosjen dhe nxjerrjen e nxehtësisë. Vrimat e gishtit në mëngët ofrojnë një përshtatje të sigurt me lëvizshmëri maksimale.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër. Shell 2: 100% poliestër
Udhëzimet e kujdesit: Mbyllni zinxhirët përpara se të lani, Mos përdorni zbutës rrobash, Hiqeni menjëherë nga rondele, Lani me ngjyra të ngjashme

MASAT E DISPONUESHME


TIPARET
Zip cilësor YKK® Vislon në qafë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “K CHAMP 1/2 ZIP MIDLAYER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *